Elnökségi ülés – 2011. január 5.

Innen: Wikimédia Magyarország
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
JEGYZŐKÖNYV

amely készült 2011. január 5-én 18:00 órai kezdettel a Wikimédia Magyarország Egyesület

elnökségi ülésén, az 1093 Budapest, Közraktár u. 4–6. szám alatt.[1]

Jelen vannak: Damokos Bence ügyvezető alelnök, valamint Tisza Gergő és Hanák Gábor elnökségi tagok.

A megjelentek megállapították, hogy az elnökségi ülésen az ötfős elnökségből három fő jelen van, így az ülés határozatképes.


„10 éves a Wikipédia” konferencia kellékeinek beszerzése

Az elnökség megvitatta „10 éves a Wikipédia” konferencia lebonyolításához szükséges beszerzéseket és kiadásokat és a következő határozatot hozta:

1/2011. (I. 5.) számú határozat
A Wikimédia Magyarország Egyesület a „10 éves a Wikipédia” konferencia sikeres lebonyolítása érdekében jóváhagyja tollak, dossziék legyártatását, a terembérlet és videózásra vonatkozó szerződés megkötését. Az elnökség megbízza és felhatalmazza az elnököt a megrendeléshez és szerződéskötéshez szükséges teendők elvégzésére


Előadások és marketing

Az elnökség megvitatta az egyesület által tartandó előadások technikai feltételét és az egyesület ismertségét növelő marketing kiadásokat, majd a következő határozatot hozta:

2/2011. (I. 5.) számú határozat
A Wikimédia Magyarország Egyesülete a sikeres előadások tartása érdekében projektort és vetítővásznat szerez be, az egyesületi marketing fejlesztése érdekében újévi képeslapokat és egyesületi molinókat gyártat. A beszerzésekhez szükséges teendők elvégzésére az elnökség megbízza és felhatalmazza az elnököt.


Tagfelvétel

Az elnökség öt jelentkező egyesületbe történő felvételéről a következő egyhangú határozatot hozta:

3/2011. (I. 5.) számú határozat
A Wikimédia Magyarország Egyesület K. A. M-t, K. J. J-t, D. Sz. M-t, P. L-t, és B. B-t felvette tagjai közé.


  1. A jegyzőkönyv csak olyan mértékben tartalmazza az elnökségi ülés résztvevőit, eseményeit és a döntések eredményét, hogy azok a személyiségi és személyes adatokhoz fűződő jogokat, valamint az egyesület jogos érdekét ne sértsék.