Jelképek használata

Innen: Wikimédia Magyarország
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Szervezeti és működési szabályzat
Adatok, adatkezelés
Elnökség és alkalmazottak
Egyéb

A Wikimédia Magyarország Egyesület azonosítására szolgáló jelképek és egyéb arculati elemek jogvédettek, tulajdonosuk a floridai bejegyzésű, San Francisco-i székhelyű Wikimedia Foundation Inc. Ezek felhasználására a Wikimedia Foundation Inc-nek van joga harmadik félnek (pl. a Wikimédia Magyarország Egyesületnek) tetszőleges mértékű engedélyt adni. A Wikimédia Magyarország Egyesületnek az Alapítvánnyal kötött jelképhasználati szerződés (vagy a jelképhasználati szabályokat tartalmazó egyéb szerződés) szerinti formában és mértékben szintén van lehetősége engedélyt adni saját, illetve a Wikipédia és testvérprojektjei jelképeinek felhasználására.

Ezen jelképek és arculati elemek általános felhasználására a Wikimedia Foundation mindenkori jelképhasználati szabályai (lásd: Trademark policy) vonatkoznak.

A Wikipédia és társprojektjei jelképei (pl. a puzzle földgömb, a Hoefler Text betűtípusban írt "Wikipédia", vagy "WikipédiA" szavak) - bármely nyelvi változaté (pl. magyar) is legyen - szintén a floridai bejegyzésű, San Francisco-i székhelyű Wikimedia Foundation Inc. tulajdonai, azok felhasználására a Wikimedia Foundation mindenkori jelképhasználati szabályai (lásd: Trademark policy) vonatkoznak.

Felhasználási engedélyt a magyar Egyesülettől elérhetőségei egyikén keresztül lehet kérni.

Az amerikai Alapítványt saját elérhetőségein keresztül lehet elérni.