Visszacsatolások, visszajelzések felhasználása

Innen: Wikimédia Magyarország
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Szervezeti és működési szabályzat
Adatok, adatkezelés
Elnökség és alkalmazottak
Egyéb

A Wikimédia Magyarország Egyesület minden, a működésével, programjaival vagy tevékenységével kapcsolatos bármilyen visszajelzést örömmel fogad, illetve adott esetben az anyagi, vagy egyéb támogatásáért cserébe el is vár.

Az Egyesület minden hozzá e-mailben, vagy a wikimedia.hu oldalon keresztül beérkező visszajelzést vagy beszámolót cc-by-sa 3.0 licenc alatt kezel (Creative Commons Nevezd meg! - Így add tovább!). Tartalmukat a benne szereplő ötletekkel és javaslatokkal együtt, a személyes adatokat kivéve publikusnak tekinti és úgy is kezeli. Az ezekben szereplő személyes adatokra is vonatkoznak az adatvédelmi és az egyéb, ide kapcsolódó működési szabályok, irányelvek és előírások. Az ilyen jellegű adatok nem hozhatók nyilvánosságra, csak az érintett személy által, vagy beleegyezésével. Ez alól egyetlen kivétel az Egyesület által az anyagi vagy egyéb jellegű támogatásért cserébe kért beszámolók esetén a beszámolót író személy(ek) Wikipédiás felhasználóneve(i), vagy ennek hiányában IP-címe(i). Ezen beszámolók mindig össze lesznek kötve az őket író személyek felhasználónevével, vagy ennek hiányában IP-címével.

Az Egyesület a hozzá közvetlenül beérkező visszajelzéseket, visszacsatolásokat és beszámolókat a szükséges mértékű anonimizálás után megoszthatja a Wikipédiát és társprojektjeit működtető amerikai Wikimédia Alapítvánnyal (Wikimedia Foundation Inc.) valamint annak társszervezeteivel. Ezen megosztott adatokra is vonatkoznak az adatvédelmi irányelvek, valamint az amerikai Alapítvány és/vagy a további társszervezet(ek) adatvédelmi irányelvei is.

Minden olyan visszajelzésre, vagy beszámolóra, ami nem az Egyesület által kezelt weboldalon (wikimedia.hu), vagy nem az Egyesület által nyújtott támogatásért cserébe kerül publikálásra egy másik weboldalon (pl. hu.wikipedia.org) a Wikimedia Foundation Inc. mindenkor hatályos vonatkozó irányelvei az érvényesek.